Poskupljenje putarine?!?

Kakva vest! Baš lepo!

Drage kolege prevoznici a naročito kombi prevoznici koji će posebno biti pogođeni ovim najvaljenim poskupljenjem putarine, mislim da je vreme opet za proteste jer sa ovima se drugačije ne može! Da za putarinu jednog kombi vozila do 3.5t plaćamo kao da vozimo šleper nema smisla ni logike a sad i opšte poskupljenje putarine za sva vozila – je nablaže rečeno čist bezobrazluk i drskost ove vlasti!

Prvo podignu evro do 108 rsd a onda ga obore na 98 rsd, u međuvremenu podivljaju cene svega i svačega ali kada dinar naprasno OJAČA, cene umesto da se vrate one i dalje divljaju!

Iz dana u dan pljušte nebulozne izjave političara kako smo krizu prošli, kako je sve lepo i bajno a onda – TUP! Hladan tuš! Čisto da se malo otreznimo od opijajućih izjava i da se vratimo u realnost da je kriza u punom jeku, da posla nema više ni za “burek i jogurt”, da rapidno raste cifra armije nezaposlenih, da se svakodnevno zatvara na stotine malih preduzetnika, itd.itd. Pa šta reći osim “Alisa u zemlji čuda”.

Pa dal’ ste bre vi ljudi normalni?

Sve je lepo, bajno i sjajno...
Sve je lepo, bajno i sjajno…

Pa zar mi treba da vam popunimo rupe u budžetu, pa zar mi treba da platimo ono što su lopovi opljačkali zadnjih 11 godina, pa zar mi treba da ispaštamo za vašu nesposobnost vođenja domaćinstva (države). Da li vi stvarno mislite da smo toliko glupi: rupa do rupe, ne zna čovek gde da gleda dok vozi, u rupe ili u saobraćaj, ne može da se skrpi amortizacija vozila, a s druge strane odraste kožu kroz registraciju vozila.

vozi mile traktorče...
Ja bih uveo putarinu i za vožnju njivama…

Pa gde trpate te silne pare? Četrnaest, i slovima i brojevima 14 uplatnica sam imao kod plaćanja registracije!!! I to vam malo pa ajd’ udri na putarinu jer je tamo neki pametnjaković izračunao koliko će više para da sa ubere povećanjem od toliko i toliko procenta u vreme kada naš DINAR obara sve rekorde po snazi u odnosu na evro???

Pogledajte vest na sajtu B92 ili klikom na naslov:

Skuplja putarina, pobuna prevoznika

Svaka vam čast i živeli!!!

Al se nekad doooooobro jelo!!!
Al se nekad doooooobro jelo!!!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna!