kombi-protest

Protest kombi prevoznika

Kombi prevoznici protestvovali na Ušću zbog katastrofalnih poteza ove vlasti uvođenjem tzv.takse na luksuz pa se kombi vozila sada tretiraju kao luksuzni džipovi.

Većina medijskih kuća je propratila protest:

B92 Protest kombi prevoznika

Kombi luksuzan kao džip

neki od komentara:

@Grčka ili Tunis

Dokle doseže bezobrazluk i bahatost ove vlasti? Stan u kome živis je postao luksuz, i u pećine da se preselimo naplatili bi porez! Kombi s kojim zarađujes za život je luksuz, auto je luksuz, hrana je luksuz… Pa porez na džipa bi trebalo da bude bar 10.000 evra u tom slučaju! A da iz tog budžeta barem srede bolnice, puteve, škole… ne, nego sebi u džep. Mi smo krivi.

Ceo život sam glasala za DS, i nikada više.

@KombiPrevoznik

Nema vajde od pisanja komentara,ovde je potrebna TOTALNA gradjanska neposlusnost i odbijanje placanje svega dok se konacno ne prizovu pameti!

Pa svaki Boziji dan nam se servira gomila laznih obecanja, kontradiktornih vesti i izjava vlastodrzaca da je potpuno besmisleno jadati se komentarima izmedju nas samih, ovde mora biti AKCIJE inace odosmo svi u minus beskonacno!

A vreme kuca tika-taka i prodjose 10 godina od promena…Ili mozda cekamo da drugi zavrse posao za nas?

@Poreznik

Srbijo zaboravila si na bicikle, ima ih dosta hmm… koja tu para moze da se uzme,cisto da ih nevozimo za dzaba,kada vec netrose nista da neko bar uzme paru, a tek klinci na rolerima, stvarno im treba uzeti koji dinar struzu nam trotare… a tek dvotaktni skuteri ekstra porez zagadjuju, cak i ko trci a da ga niko neganja porez na ku..cenje imam ja tu predloga dosta da se popini budzet. Buduci Poreski Savetnik