logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

selidbe i prevoz klavira, pijanino

Selidbe prevoz klavira

Prevoz klavira u Beogradu se obavlja adekvatnim teretnim vozilom (kombi, kamion) u zavisnosti od vrste klavira odnosno da li je u pitanju pijanino, polukoncertni klavir ili koncertni klavir "Grand piano". Kako težina i dimenzije ovih muzičkih instrumenata odstupaju od klasičnih selidbenih stvari to je potreban iskusan tim transportnih radnika za prenošenje iz jednog prostora u drugi. Naravno, podrazumeva se dobra zaštita kako prilikom prenošenja klavira tako i dobrog smeštanja u tovarni prostor teretnog vozila odabranog za prevoz klavira.

selidba i prevoz klaviraMožda se mešaju pojmovi prevoza i selidbe klavira ali razlika je što kod prevoza klavira angažujete profesionalce samo za prevoz konkretnog muzičkog instrumenta dok u procesu selidbe ukoliko imate klavir između ostalih selidbenih stvari onda se planira broj transportnih radnika kao i posebno izdvojen prostor u tovarnom delu teretnog vozila koje obavlja selidbu.

Prevoz klavira Beograd

Ako Vam je potreban prevoz klavira u Beogradu pre nego što se odlučite da nas kontaktirate proverite sledeće:

  • da li prostor u koji se selite ima dovoljno mesta za Vaš klavir,
  • kakav je prilaz objektu i prostoru u koji je potrebno preseliti klavir odnosno da li Vaš muzički instrument po svojim dimenzijama može da prođe tim putem,
  • proverite da li neka od stvari na putu ka prostoriji namenjenoj za smeštaj klavira može smetati neometanom transportu, unošenju klavira. Ovde se pre svega misli na krupnije komade nameštaja koji mogu smetati prolazu u prostoriju kao i na prolaz kroz hodnike ili stepenište u samom objektu.

Ovo su mere predostrožnosti koje se tiču finansijskog dela naše usluge u smislu da mi možemo obaviti prevoz klavira ali ako on ne može da stane u prostor koji ste namenili za njegov smeštaj onda ćete nepotrebno napraviti sebi troškove.

Prevoz klavira Srbija

Pored usluge prevoza u Beogradu pružamo uslugu prevoza i selidbe klavira u bilo koje mesto ili grad u Srbiji. Naravno, i ovde važe napomene iznete u gornjem delu teksta a koje se odnose na proveru raspoloživosti prostora u koji vršite prevoz odnosno selite klavir.

Takođe planirajte prevoz da bi na vreme rezervisali vozilo i potreban broj transportnih radnika budući da se radi o prevozu u unutrašnjosti Srbije za koji je potrebno izdvojiti više vremena nego za prevoz u lokalu, u Beogradu.

OSTALE USLUGE PREVOZA