logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

kombi prevoz Beograd, transport robe i stvari

Kombi prevoz Beograd, transport robe

Kombi prevoz Beograd manje količine robe ili selidbenih stvari, za ovu uslugu prevoza možemo Vam ponuditi nekoliko tipova kombi vozila, već prema Vašim potrebama. Kombi vozila su izuzetno pogodna za gust saobraćaj u Beogradu zbog lakšeg kretanja i prilaza objektima koji nemaju dovoljno parking prostora za utovar-istovar robe.

Više od dve decenije sa vama, hiljade zadovoljnih klijenata su naša preporuka. Profesionalna usluga kombi prevoza robe.

Pored toga, sva teretna vozila nosivosti do 3.5 tone nemaju vremensko ograničenje za kretanje Beogradom izuzev određenih delova centra grada gde je odlukom gradskih vlasti zabranjen saobraćaj za sva vozila u određenim vremenskim intervalima. To upravo znači lakše kretanje kroz Beograd kombi vozilima.

Za slučajeve vremenskog ograničenja za utovar istovar robe odnosno prilaza objektu, možete nas pozvati radi dogovora o pogodnom vremenu kada se roba može dostaviti ili kako je već objašnjeno na stranici o selidbama, kada se može obaviti usluga preseljenja.

Prednosti za kombi prevoz Beograd

prevoz dostava robe, Srbija

Potreban vam je prevoz robe i stvari ali su dimenzije kombija neodgovarajuće a kamion je prevelik? Imamo pravo rešenje za vas: Mercedes Sprinter sa utovarnom rampom, slika iznad.

Kod potrebe kombi prevoza carinske robe ova vozila se koriste zbog bržeg kretanja i isporuke ali se mora obratiti pažnja na težinu robe k oja se prevozi zbog dozvoljene nosivosti teretnih kombi vozila koja se obično kreće do 1500 kilograma (1,5t). Međutim, naša ponuda kombi vozila za prevoz robe i stvari (pogledajte galeriju na linku) obuhvata i veće kategorije kombija i preko 2000 kilograma odnosno 2 tone pa ukoliko Vam je potreban kombi prevoz u Beogradu ili Srbiji možete nam se obratiti za više informacija i rezervaciju vozila.

Kombi prevoz robe i stvari, dostava u Srbiji

Ako Vam je potreban kombi prevoz u Srbiji ili dostava robe i stvari u bilo koje mesto u unutrašnjosti, kao sastavni deo usluge kombi prevoz Beograd, posedujemo teretno vozilo za Vašu potrebu prevoza. Prema dogovoru možete nas angažovati redovno ili povremeno. Ova usluga je dostupna kako za fizička tako i za pravna lica bez ograničenja a plaćanje je u gotovom novcu ili preko računa već prema konkretnom dogovoru.

kombi prevoz stvari Beograd, profesionalno odgovorno i prema dogovoru Kod potrebe prevoza carinske robe sa carinskog terminala u Beogradu ili javnog carinskog skladišta obezbeđujemo prema vremenu dogovora vozilo i vozača. Takođe, kod kargo prijema robe i otpreme na aerodromu Beograd možete angažovati naše špeditere za uslugu špedicije i eventualno carinske propratnice.

Kombi prevoz Beograd, za sve relacije:

Za one koji se prvi put sreću sa potrebom usluge kombi prevoza robe mogu pogledati najčešća pitanja i odgovore gde su u kratkim crtama pojašnjeni svi aspekti vezano za ovu vrstu usluge a za sve dodatne informacije smo na raspolaganju preko kontakt brojeva ili putem kontakt forme.

Kombi prevoz Beograd svuda sa vama:

Danas sam imala priliku da koristim vašu uslugu. Od mene imate sve reči hvale! BRAVO i hvala za uslugu! Bella (@bela_sova) twitter