logo kombi prevoz robe kombi011 +381.63.711.79.39

Prevoz pasa, prevoz kućnih ljubimaca

Usluga prevoza kućnih ljubimaca, pasa, mačaka, ptica, egzotičnih vrsta, i ostalih ljubimaca, prevoz se odnosi isključivo za inostranstvo. Takođe prevozimo pse na parenje, izložbe, isporuka štenadi, prema dogovoru sa vlasnikom.

Apsolutno prijateljski (friendly) pristup svim ljubimcima, u toku samog transporta se pravi pauza, izvođenje u šetnju na svakih 200 kilometara a po želji vlasnika i svaki drugi tretman koji se ugovori.

kraljevi, s leva na desno: BJ, Lun, Eči ne uznemiravaj! spavam... Dona palma Eči

Takođe, izvodimo Vaše šampione na takmičenja ili vodimo brigu o njima za vreme trajanja šampionata. U saradnji sa renomiranom odgajivačnicom američkih stafordskih terijera Taurunum Angels i veterinarom ugovaramo parenje i prevoz na parenje bilo gde u Evropi, učinak parenja je do sada 100%. Pomenuta odgajivačnica je na ovaj način uspešno uparila na desetine sopstvenih kuja.

Po dogovoru je moguće organizovati prevoz i za Rusiju.

Vozilo za transport pasa

Transport se vrši klimatizovanim vozilom, ljubimci su smešteni u plastičan kenel (transporter) u karavan vozilu sa napomenom da se prevoz NE VRŠI u prikolici. Ukoliko vlasnik psa zahteva da bude uz psa omogućavamo prevoz uz minimalnu doplatu.

cac smederevo cac smederevo 1 cac stapar panonia Shadow for Copy Paste Girl

Dokumentacija za prevoz pasa

Ukoliko Vam je potrebna naša usluga za udaljene destinacije (inostranstvo) potrebno je da nam se obratite minimum 7 (sedam) dana ranije za zahtevom, kao i sa kompletnom dokumentacijom (pasoš, Titar test, veterinarski pregled) koja prati Vašeg kućnog ljubimca. Ukoliko želite dokumentaciju možete da sredite preko našeg veterinara što se dodatno naplaćuje.

Vrste prevoza kućnih ljubimaca

Usluga prevoza pasa i ostalih kućnih ljubimaca obuhvata pojedinačan i zbirni prevoz.

Pojedinačan prevoz

Pojedinačan prevoz kao luks varijanta prema svim destinacijama je dostupan vlasnicima koji žele poseban tretman za kućnog ljubimca. Za ovu vrstu prevoza sve opcije su otvorene prema dogovoru sa vlasnikom. Ovo je skuplja varijanta prevoza budući da vozilo ide samo za tu potrebu. U cenu ovog prevoza se računa kao početna i završna tačka ugovorene relacije Beograd (npr.: Beograd-Beč-Beograd).

Zbirni prevoz

Kao povoljniji vid transporta zbirni prevoz podrazumeva prevoz više pasa ka krajnjem odredištu. Aktuelna ponuda je vrlo povoljan prevoz pasa za Nemačku. Cena se formira u zavisnosti od grada u Nemačkoj i broja kućnih ljubimaca. Za bliže informacije kada je prevoz dostupan kontaktirajte nas preko dostupnog broja ili kontakt forme na sajtu.