logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

selidbe Beograd, kombi i kamion kompletna usluga

Selidbe Beograd, izbor usluge

Za selidbe Beograd u ponudi su sve opcije od kompletne usluge, povoljne selidbe kao i selidbe bez pakovanja sa iskusnim profesionalnim radnicima bilo kojim teretnim vozilom kombi i kamion. Za kompletnu uslugu možete koristiti besplatnu procenu dok za druge varijante selidbi ili posebne zahteve pozovite nas radi detaljnih informacija.

Kombi i kamion za selidbe Beograd

U ponudi je više tipova teretnih vozila za selidbe Beograd od kombi vozila maksi tovarnog prostora do kamiona sa i bez utovarne rampe. Kombinacija vozila zavisi od lokacije objekta za preseljenje, prilaza objektu, količine selidbenih stvari i ostalih faktora prema konkretnom slučaju.

Ako se prostor koji treba iseliti i useliti nalazi na određenim lokacijama centra Beograda gde je selidbu nemoguće obaviti u radno vreme zbog gustine saobraćaja ili ako je objekat u ulici sa ograničenim saobraćajem u određeno doba dana, dogovorićemo pogodno vreme za preseljenje. Po potrebi selidbu možemo obaviti u večernjim satima, vikendom ili onda kada je propisima to dozvoljeno.

Kod zgrada sa lošim kolskim prilazom za veća teretna vozila (kamion) odabraćemo kombinaciju dva i više kombi vozila ili selidbu obaviti parcijalno.

selidbe Beograd, preseljenje ugostiteljskih objekataSelidbe ugostiteljskih objekata u letnjoj sezoni na rekama glavnog grada gde je kretanje vozila zabranjeno aktima Skupštine grada Beograda odnosno gde je propisano vreme za kretanje teretnim vozilom, obavićemo ranije bez ometanja. Takođe, u dogovoru sa vama isplaniraćemo tačno vreme i potreban broj radnika kako bi se ceo postupak selidbe obavio u predviđenom roku. Ovo se odnosi i na ostale poslovne objekte u centralnim zonama Beograda sa vremenski ograničenim pristupom.

Selidbe Beograd, iskusni radnici

Kompletna usluga profesionalne selidbe Beograd je naša osnovna usluga za selidbe svih prostora počev od manjih i većih stanova preko kuća, vikendica do poslovnih prostora i kancelarija po sistemu "ključ u ruke". Selidbu obavlja tim iskusnih radnika sa višegodišnjim iskustvom, odgovarajućim teretnim vozilom kombijem i kamionom prema konkretnom slučaju. Naši iskusni radnici će obaviti demontažu nameštaja, zaštitu svih delova, pakovanje u kartonske kutije, prenošenje, transport, istovar na novu lokaciju sa montažom nameštaja i rasporedom prema zahtevu klijenta.profesionalne selidbe Beograd, iskusni radnici

Za selidbe Beograd profesionalna usluga podrazumeva:

  • materijal za pakovanje selidbe, kartonske kutije, zaštitna folija i dr.,
  • priprema i pakovanje selidbe,
  • zaštita nameštaja i drugih selidbenih stvari,
  • iskusni radnici za selidbe.

OSTALE USLUGE PREVOZA