logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

Selidbe Srbija, kombi i kamion za selidbe

Selidbe Srbija, kombi i kamion za selidbe

Selidbe Srbija profesionalna usluga preseljenja iz Beograda u bilo koji grad i mesto u Srbiji i obrnuto, ako vam je potrebna usluga kombi i kamionske selidbe iz bilo kog mesta u Srbiji za glavni grad pozovite nas za dodatne informacije u vezi lokacije, pogodnog vremena, vozila i transportnih radnika koji su potrebni za preseljenje. Takođe, ovo se odnosi i na selidbe vikendice ili prevoz stvari, odnosno kombi i kamionski prevoz prema našim planinama Zlatibor, Kopaonik, Divčibare, Fruška Gora, Stara planina i dr. prema konkretnom zahtevu.

Planiranje preseljenja, selidbe Srbija

selidba iz Beograda za ZlatiborAko planirate preseljenje iz unutrašnjosti Srbije u Beograd prethodno se informišite kakav je režim saobraćaja na novoj lokaciji u smislu eventualnog ograničenog kretanja teretnim vozilima kako bi tačno isplanirali vreme za istovar selidbenih stvari. Isto važi i za slučaj selidbe u unutrašnjost ako je u pitanju centralna gradska zona i poseban režim saobraćaja regulisan opštim ili lokalnim propisima. Iz ovih razloga možemo dogovoriti da se selidba izvrši noću, vikendom ili onda kada je propisima to dozvoljeno.

Selidbe Srbija, prevoz stvari

Kombi i kamionski prevoz stvari iz Beograda za bilo koje mesto u Srbiji je usluga prevoza koju možete kombinovati sa ostalim opcijama usluge selidbi odnosno sa i bez angažovanja radnika za utovar i istovar stvari već prema potrebi prevoza. Za kompletnu uslugu selidbe naš tim će pripremiti sve što je potrebno počev od materijala za pakovanje i zaštitu stvari, kartonskih kutija do montaže i demontaže nameštaja.

Selidbe Srbija, prevoz stvari kombijem i kamionomUsluga se odnosi i na prevoz teških stvari i specijalnih tereta bilo gde u Srbiji. Naši iskusni radnici će pripremiti selidbene stvari, prenošenje i transport u bilo koje mesto u Srbiji kako za fizička tako i za pravna lica i preduzetnike. Plaćanje je u gotovom novcu ili preko računa pravnog lica.

Naša ponuda za selidbe Srbija:

  • kompletna usluga selidbe sa iskusnim radnicima,
  • moderan vozni park, kombi vozila i kamioni,
  • prevoz stvari za sve relacije,
  • više od dve decenije iskustva.

OSTALE USLUGE PREVOZA