+381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

prevoz carinske robe, kombi i kamion, Luka Beograd

Prevoz carinske robe, kombi i kamion, Beograd, Srbija

Prevoz carinske robe kombi i kamion za Beograd i Srbiju prilikom uvoza ili izvoza za koju nudimo odličan izbor kombi vozila i kamiona sa velikim tovarnim prostorom, sa i bez utovarne rampe. Sva roba koja se uvozi ili izvozi iz naše zemlje podleže određenoj carinskoj proceduri bez koje ne može da se obavi transport.

Mnogi ne znaju ali i selidba u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju (međunarodna selidba) takođe zahteva prateću dokumentaciju za selidbene stvari a u nekim slučajevima (knjige, umetničke slike, antikviteti i sl.) i dodatna odobrenja nadležnih institucija. U suprotnom ako se odlučite za neku zaobilaznu proceduru rizikujete carinski prekršaj, oduzimanje stvari pa i krivičnu odgovornost.

Kamionski i kombi prevoz carinske robe kod uvoza i izvoza

prevoz carinske robe, uvoz izvoz kamioni sa velikim tovarnim prostoromU zavisnosti od Vaših potreba kao uvoznika ili izvoznika robe u smislu količine i gabarita odabraćete odgovarajuće tereno vozilo: kamion ili kombi za prevoz carinske robe. Napominjemo da posebnu pažnju treba obratiti na dimenzije Vaše robe, visinu, širinu i dužinu kao i način na koji je pakovana (u kartonskim kutijama, paletno, EUR standard palete ili neki drugi). Takođe, i težinu jer su to bitni podaci zbog carinske dokumentacije ali i zbog propisa iz bezbednosti saobraćaja (ZOBS) o dozvoljenoj nosivosti teretnog vozila. Na graničnim prelazima svako teretno vozilo prolazi vagu i skener.

Prevoz carinske robe i carinska propratnica u magacin

Zbirni transport robe je povoljniji po klijenta u određenim slučajevima ali često skuplji i komplikovaniji u smislu vremenske nepreciznosti i kašnjenja. Sam naziv ukazuje da se roba utovara na različitim mestima (ili na jednom mestu zbirno) za prevoz po jednoj sličnoj relaciji i tako sakupljena roba ima povoljniju cenu jer svi klijenti dele troškove u zavisnosti od gabarita robe odnosno konkretne ponude organizatora prevoza.

Ako se vaša roba nalazi u nekom od konsolidacionih centara a potreban vam je prevoz i rascarinjenje u drugom centru sve poslove možete završiti na jednom mestu sa carinskom propratnicom.

Odgovoran i profesionalan prevoz carinske robe

Svim zainteresovanim klijentima pružamo usluge kamionskog i kombi prevoza robe sa carinskom propratnicom u bilo koji grad u Srbiji. Takođe, u saradnji sa našim poslovnim partnerom Alfa Prime doo sa sedištem u Luci Beograd i na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (kargo centar, prijem i otprema avionskih pošiljaka), možete na jednom mestu obaviti poslove špedicije u Beogradu i carinjenja svih vrsta roba namenjenih uvozu ili izvozu.

carinski terminal, Luka Beograd kvantaš, smeštaj robe u javno carinsko skladište

Ovde je posebno bitan odgovoran i profesionalan odnos iz razloga što prilikom predavanja dokumentacije na špeditersku obradu morate da dostavite:

Predati podaci kada se jednom unesu u carinsku dokumentaciju ne mogu se menjati odnosno procedura za tako nešto može značajno promeniti Vaše troškove i produžiti vreme za obavljanje ovakvog posla prevoza carinske robe.

Takođe, u cilju smanjenja troškova ako se procedura oduži što je čest slučaj zbog obima posla na carini, omogućavamo svim klijentima povoljno prenoćište za plombirano teretno vozilo pod stalnim obezbeđenjem sve dok ne bude spremno da nastavi prevoz na zadatu carinsku ispostavu odnosno krajnju destinaciju.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd, kargo centar

aerodrom Nikola Tesla Beograd, kargo centar, špedicija i carinjenje

Transport robe kombijem i kamionom do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu odnosno kargo centra prilikom prijema i otprema robe sa uslugom špedicije i carinjenja. Po potrebi carinska propratnica od aerodroma Beograd do bilo koje carinske ispostave u Srbiji.

Prednosti korišćenja naše usluge prevoza carinske robe i špedicije: