logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

prevoz specijalnih tereta, kombi prevoz klavira, kasa i bankomata

Prevoz specijalnih tereta, prevoz klavira i bankomata

Za prevoz specijalnih tereta, prevoz klavira, bankomata, termo peći (TA), rashladnih vitrina, sefova, kasa, serverskih ormana, mašina i ostalih teških stvari možete nam se obratiti u svakom trenutku. Prevoz specijalnih tereta zahteva posebnu organizaciju u smislu odabira adekvatnog teretnog vozila koje će prevoz obaviti odnosno da vozilo ima dovoljno veliki tovarni prostor, dimenzije i nosivost u skladu sa predmetom prevoza. U našoj ponudi je odličan izbor kombi vozila i kamiona sa utovarnom rampom adekvatne nosivosti i velikog tovarnog prostora.

Pored toga, posebno se planira potreban broj transportnih radnika budući da ovakvi tereti prelaze uobičajenu težinu standardne robe ili stvari, kao i potrebna sredstva za prenošenje počev od ručnih kolica, paletara preko vozila sa utovarnom rampom.

prevoz mašine kamionom, utovar i prevoz mašine za poljoprivredu agrooprema za silose

Prevoz klavira kao deo usluge prevoz specijalnih tereta

Prevoz klavira u sklopu usluge prevoz specijalnih tereta je sličan postupku koji je već objašnjen u tekstu na stranici za selidbe klavira. Neophodno je pre samog transporta proveriti prostor u koji se predmet seli kako bi se izbegli nepotrebni troškovi ukoliko je prostoru nemoguće prići. Veoma je važno da transport i proces prenošenja obave iskusni transportni radnici koji znaju da pravilno zaštite klavir i ostale stvari od oštećenja kako prilikom nošenja tako i u tovarnom prostoru teretnog vozila.

Razlika između prevoza i selidbe klavira je samo u planiranju više vremena za ceo postupak jer kod selidbi se pored klavira moraju prevoziti i ostale stvari pokućstva. Dakle, ako vam je potrebna samo usluga prevoza klavira pozovite nas da se dogovorimo o vremenu, vozilu i potrebnom broju radnika za prenošenje.

Prevoz kasa bankomata sefova

prevoz kasa, specijalni teret i oprema za prenošenje teške kaseKako bismo pravilno odredili koja vrsta vozila je potrebna za prevoz specijalnog tereta neophodno je dostaviti dimenzije predmeta: širina, visina, dužina kao i težina. U svakom slučaju ako ne možete sami izmeriti ili odrediti dimenzije poslaćemo našeg procenitelja na besplatnu procenu potrebnog prevoza u vreme kada vama odgovara. Prevoz kasa, sefova, bankomata, rashladnih vitrina, serverskih ormana, pekarske opreme, profesionalnih kuhinjskih elemenata i ostalih teških predmeta je usluga u sklopu prevoza specijalnih tereta namenjena fizičkim i pravnim licima, preduzetnicima i može se kombinovati sa uslugom selidbe po potrebi.