logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

selidbe bez pakovanja, kombi prevoz

Selidbe bez pakovanja

Selidbe bez pakovanja kao srednja opcija u odnosu na kompletnu uslugu je takođe usklađena sa zahtevima tržišta za kvalitetnom uslugom i što povoljnijom cenom selidbe.

Mnogi klijenti žele da sami pakuju selidbene stvari, demontiraju i montiraju nameštaj odnosno da organizaciju pakovanja u kartonske kutije i zaštite obave lično. Za takve zahteve selidbe bez pakovanja odnosno samo sa angažovanjem transportnih radnika i prevoza su odlično rešenje i u smislu smanjenja troškova koji mogu pratiti jednu selidbu.

Ako se odlučite za ovu varijantu selidbe prethodno se posavetujte sa profesionalcima na šta treba da obratite pažnju. Kako da pravilno spakujete i zaštitite stvari i nameštaj, da sve dobro pripremite kako bi tok selidbe protekao bez problema. Bolje da pitate nego da radite na svoju ruku.

Zato smo uvek dostupni za mišljenje i savete sa našim iskustvom preko dve decenije u ovom poslu. Takođe, pročitajte na stranici selidbe i zaštita vrlo korisne savete koji će vam pomoći da selidbu obavite bez teškoća.

Radnici za selidbe, cena radne snage

iskusni radnici za selidbeSvaka selidba je specifična po prostoru koji treba preseliti, vrsti, količini i težini selidbenih stvari. Takođe, kolski prilaz objektu se razlikuje od slučaja do slučaja kao i potreba za manjim ili većim teretnim vozilom (kombi, kamion).

U mnogim zgradama ne postoji teretni lift ili je u kvaru. Ovo su neki od razloga zašto je nemoguće odrediti fiksnu cenu po angažovanom radniku za selidbe i zašto se cena radne snage određuje za svaki konkretan zahtev. Pogledajte detaljan cenovnik angažovanja radnika za selidbu a za bliže informacije i besplatnu procenu možete nam se obratiti u svakom trenutku.

Broj potrebnih radnika za selidbu

Nemojte određivati broj potrebnih radnika za selidbu bez prethodne konsultacije sa nama. Ovo je najčešća greška koja se pravi verovatno iz pogrešnog ubeđenja da manji broj radnika znači i jeftiniju cenu.

Ovo prosto nije tačno, razmislite sami: ako insistirate da neki posao mogu da obave 2 radnika a njima za to treba 5 sati, da li će cena biti povoljnija nego da su taj isti posao odradila 4 radnika za 2 sata?

broj potrebnih radnika za selidbuDakle, broj potrebnih radnika se određuje isključivo prema obimu posla a cena selidbe se formira prema prostoru koji se seli, količini i težini selidbenih stvari, spratnosti objekta, postojanju teretnog lifta i mogućnosti njegovog korišćenja, vrsti i broju vozila potrebnih za selidbu itd... Pozovite nas za besplatne savete i uverite se u naše iskustvo.

OSTALE USLUGE KOMBI PREVOZ