kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika u zemlji i inostranstvu

Kombi prevoz putnika u zemlji i inostranstvu spada u uslugu prevoza putnika koju nudimo svim potencijalnim klijentima kao i aerodromski transfer putnika sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu ka svim destinacijama u Srbiji ili susednim državama, doček gostiju. Za više informacija o samoj usluzi prevoza, cenama i konkretnom zahtevu možete nam se obratiti putem kontakt forme na blogu ili na stranici sajta kombi011 kontakt.

Kombi prevoz putnika na seminare, sajmove

Takođe, organizujemo prevoz putnika na sportske manifestacije, koncerte, sajmove, seminare, izlete kao i turistički obilazak svih lokacija u Beogradu ili određenih gradova i turističkih mesta u Srbiji. Pored toga moguće je organizovanje individualnih tura ili šoping poseta određenim gradovima Evrope.

Na raspolaganju su udobna, klimatizovana vozila a ukoliko vam je potreban veći prostor za smeštaj prtljaga možemo obezbediti prikolicu kao poseban tovarni prostor. Putnički kombi minibus je kapaciteta 19 sedišta a manji putnički kombi 8+1 sedište. Putnički van ima 6+1 sedište.

kombi prevoz putnika, udoban klimatizovan kombibus za sve ralacije u zemlji i inostranstvuIznajmljivanje vozila sa vozačem

Za sve naše klijente omogućavamo iznajmljivanje vozila za kombi prevoz putnika sa profesionalnim vozačem u zavisnosti od konkretnog zahteva za uslogom prevoza u poludnednom, dnevnom i višednevnom angažmanu. Takođe, kod povremenog ili redovnog angažovanja imamo specijalne popuste, pozovite da se dogovorimo.

Prednosti naše usluge:

  • udobna klimatizovana vozila,
  • iskusni profesionalni vozači,
  • višegodišnje iskustvo u prevozu,
  • povoljne cene prevoza.

Više o kombi prevozu u Beogradu, kombi prevozu putnika u Srbiji i inostranstvu, prevozu do aerodroma Beograd “Nikola Tesla” ili sa aerodroma u gradove Srbije i zemlje okruženja, autoprevozu putnika, prevozu minivanom pročitajte na stranici sajta kombi011.

putnički minivan fiat, kombi prevoz putnika i iznajmljivanje profesionalnog vozača

Kombi prevoz putnika, detaljnije na sajtu:

Odaberite uslugu prevoza prema vašim potrebama i pozovite nas da se dogovorimo: