logo kombi prevoz robe kombi011 +381.65.891.36.06

Kombi prevoz putnika Beograd

U širokoj paleti naših usluga prevoza pružamo Vam i uslugu kombi prevoza putnika u Beogradu udobnim i klimatizovanim kombi vozilima, minibusevima ili minivanovima u skladu sa potrebama klijenata. U ponudi je više vozila što zavisi od broja putnika i zahtevane destinacije.

Ukoliko Vam je potreban prevoz putnika do aerodroma Nikola Tesla Beograd ili sa aerodroma ka unutrašnjosti Srbije, u bilo koje mesto i grad možete nas kontaktirati za rezervaciju termina vožnje. Takođe, obezbeđujemo doček gostiju i prevoz sa aerodroma Beograd u zemlje okruženja i obrnuto.

reno trafik reno unutrašnji prostor fiat dukato dukato unutrašnjost

Naravno, postoji mogućnost za iznajmljivanje vozila sa profesionalnim vozačima u dnevnom i poludnevnom angažmanu.

Za potrebe turističkog obilaska Beograda imamo posebne pogodnosti za klijente u zavisnosti od dužine boravka u glavnom gradu i višednevnih poseta određenim lokacijama.

Organizujemo prevoz putnika na koncerte, sajmove, seminare, regionalne skupove i događaje sa dogovorenim polaskom iz Beograda.

Po Vašem zahtevu moguće je organizovati turistički obilazak svih turističkih lokacija određenih gradova i mesta u Srbiji, sa polaskom iz Beograda. Za zainteresovane klijente nudimo individualne ture ili šoping posete određenim gradovima Evrope o čemu možete više pročitati na stranici kombi prevoza putnika u inostranstvo.

rafting DrinaU Srbiji šoping poseta Subotici i čuvenom subotičkom buvljaku, poseta Fashion Park Outlet Centar Inđija, Plaza Kragujevac itd. Takođe, prevoz na razne turističke manifestacije: Kobasicijada u Turiji (Srbobran), Slaninijada Kačarevo, Sabor u Guči, Splavarenje (rafting) na Drini, Oplenačka berba grožđa Topola, Leskovačka roštiljijada i mnoge druge.

Ukoliko je potreban dodatni prostor za smeštaj prtljaga putnika obezbeđujemo prikolice kao poseban tovarni prostor. Iznajmljivanje vozila je moguće isključivo sa profesionalnim vozačem.

Za cene, ostale informacije i rezervacije obratite nam se putem dostupnih brojeva ili kontakt forme na sajtu.

Usluga kombi prevoza putnika u Beogradu:

OSTALE USLUGE PREVOZA