logo kombi prevoz robe kombi011 +381.65.891.36.06

Kombi prevoz putnika u inostranstvo

Potreban Vam je kombi prevoz u inostranstvo, poseta određenim gradovima Evrope, poseta međunarodnim sajmovima, regionalnim skupovima ili događajima, koncertima, šoping tura, individualan izlet manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika i informaciju više.

Našim putničkim vozilima (kombi, minivan, karavan) upravljaju profesionalni vozači sa višegodišnjim vozačkim iskustvom na putevima Srbije i Evrope što je garancija za sigurnu, bezbednu i udobnu vožnju. Ovo je važan uslov uopšte za prevoz putnika a posebno na dužim putovanjima u inostranstvo.

Vršimo prevoz putnika sa aerodroma Beograd ka svim susednim državama po zahtevu klijenta. Potrebno je samo da nam najavite dolazak i naše vozilo će Vas dočekati na vreme. Pouzdano i profesionalno.

Za sve manje grupe organizujemo brz kombi prevoz putnika sa kapacitetom 8+1 sedište ka svim destinacijama gradova u Evropi. Za još manje grupe posedujemo minivan 5+1 sedište ili karavan putničko vozilo 4+1 sedište. Za razliku od autobuskog prevoza ova vozila brže prelaze zadatu relaciju, pravljenje pauze je po dogovoru gde klijentima odgovara, nema vremenskog ograničenja. Ako Vam se planovi relacije promene i poželite obilazak dodatne destinacije ne predstavlja problem da to obavimo.

reno trafik fiat dukato ford galaxy kombi unutrašnjost

U letnjoj sezoni obavljamo prevoz ka svim letnjim odmaralištima (Crna Gora, Grčka, itd.) ili turističke posete određenih gradova (Budimpešta, Beč, Trst, Venecija, Milano, itd.) dok u zimskoj sezoni možete ugovoriti prevoza ka svim zimskim destinacijama.

Za redovno ili povremeno angažovanje imamo posebne cene prevoza putnika i dogovore oko načina plaćanja.

Za cene, ostale informacije i rezervacije obratite nam se putem dostupnih brojeva ili kontakt forme na sajtu.

Usluga kombi prevoza putnika u inostranstvo:

OSTALE USLUGE PREVOZA