logo kombi prevoz robe kombi011 +381.63.781.782.1 +381.64.199.50.03

usluge prevoza Beograd, kombi prevoz robe i stvari u zemlji i inostranstvu

Usluge prevoza Beograd, prevoz robe u zemlji i inostranstvu

Usluge prevoza Beograd se odnosi na prevoz robe i stvari a u ponudi je više tipova teretnih vozila: kombi, kamion, šleper sa poluprikolicom. Prevoz obavljamo u Beogradu, Srbiji i inostranstvu a prema zahtevu klijenta kod utovara i istovara bilo koje vrste roba obezbeđujemo transportne radnike. Takođe, vršimo dostavu robe u lokalu i na celoj teritoriji Srbije za sva pravna i fizička lica, preduzetnike sa povremenim i stalnim angažovanjem prema potrebama i konkretnom dogovoru.

Usluge prevoza Beograd, naša ponuda:

kamionski prevoz Beograd usluga prevoza kamion sa utovarnom rampom za pravna i fizička lica

Usluga selidbe kao deo usluge prevoza Beograd

Usluga selidbe sa iskusnim radnicima kao deo usluge prevoza Beograd, pakovanje selidbenih stvari u kartonske kutije, demontaža, montaža i zaštita nameštaja, bele tehnike i ostalih kućnih uređaja od oštećenja tokom prenošenja i transporta do nove lokacije. Mogućnost privremenog smeštaja stvari u magacinski prostor po povoljnim uslovima.

Usluge prevoza Beograd, kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika u okviru usluge prevoza Beograd savremenim, udobnim i klimatizovanim vozilima: minivan, kombi, kombibus. Aerodromski transfer odnosno prevoz do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, doček gostiju iz inostranstva i prevoz u unutrašnjost Srbije ili zemlje okruženja. Posebne pogodnosti za organizovane grupe. Iznajmljivanje kombi vozila sa vozačem u poludnevnom i dnevnom angažmanu a za turističke obilaske mesta i gradova u Srbiji moguće je višednevno angažovanje.

Špedicija, carinjenje robe i stvari

Kod prevoza uvozne i izvozne robe kako je reč o međunarodnom drumskom saobraćaju, u saradnji sa dugogodišnjim poslovnim partnerom u mogućnosti smo da vam pružimo i sledeće usluge:

usluga špedicije Beograd carinjenje robe i stvari, registracija i osiguranje vozila

Prevoz kućnih ljubimaca

Usluge prevoza Beograd obuhvata i prevoz kućnih ljubimaca u formi zbirnog i pojedinačnog prevoza prema svim gradovima EU. Odgovoran i pažljiv pristup životinjama, apsolutno pet friendly.