logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

selidbe kompletna usluga

Selidbe kompletna usluga, profesionalni radnici

Selidbe kompletna usluga sa profesionalnim radnicima je jedna od opcija za preseljenja stana, kuće, kancelarije, poslovnog ili bilo kog drugog prostora u Beogradu, na teritoriji cele Srbije kao i selidbe u inostranstvo po sistemu od vrata do vrata. Selidbe kompletna usluga obuhvata ceo proces preseljenja od pakovanja selidbenih stvari, zaštite nameštaja, prevoza, demontaže i montaže na novoj lokaciji.

Za razliku od kombi i kamionskog prevoza robe i stvari svaka selidba je posebna prema veličini prostora, količini selidbenih stvari i relaciji između stare i nove lokacije preseljenja. Zato posao selidbe treba poveriti profesionalcima a naše bogato iskustvo preko dve decenije u ovim poslovima garantuje kvalitetnu uslugu.

Selidbe kompletna usluga i besplatna procena

selidbe kompletna usluga, besplatna procenaZbog specifičnosti svakog zahteva za preseljenjem, u okviru selidbe kompletna usluga mi nudimo besplatnu procenu kako bi klijenti dobili tačnu cenu usluge selidbe bez skrivenih troškova. Vaše je da nas pozovete da ugovorimo vreme kada Vama odgovara da naš procenitelj posla dođe i proceni posao preseljenja koji je potrebno obaviti. U zavisnosti koji prostor selite (stan manji ili veći, kuća, kancelarija, poslovni prostor itd.) i koliko imate stvari za selidbu tako ćemo odabrati prevozno sredstvo i potrebno ljudstvo jer sve to utiče na cenu same selidbe.

Obično se manje selidbe mogu obaviti sasvim komotno kombi vozilom a kod većih selidbi je potreban kamion ili kombinacija kamiona i kombija, dva kombija, dva kamiona, itd. Naravno, odabir teretnog vozila i broj vozila koji je neophodan za selidbu zavisi i od samog prilaza objektu koji treba preseliti ili u koji selidbene stvari treba useliti. Ukoliko je prilaz objektu nemoguć većim teretnim vozilom, recimo kamionom onda se pravi kombinacija sa kombi vozilima što je čest slučaj kod nekih zgrada u Beogradu.

Pogledajte neke od selidbi većih stanova, kuća i poslovnog prostora u galeriji kamionske selidbe u Beogradu i Srbiji.

Selidbe kompletna usluga podrazumeva:

  • kombi i kamionski prevoz,
  • pakovanje u kartonske kutije,
  • demontaža, zaštita i montaža nameštaja,
  • iskusni radnici za selidbe.

OSTALE USLUGE PREVOZA