ns prevoz putnika

NS Taxi Prevoz Putnika

Adresa: Gundulićeva 21

Grad: Novi Sad

  • +381 65 82 23 552

NS Prevoz Putnika iz Novog Sada se bavi medjugradskim, vanlinijskim taxi prevozom putnika. Specijalizovani smo za prevoz, odvoženje i dočekivanje putnika kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Nudimo usluge prevoza do aerodroma u okolini (Beograd, Budimpesta, Zagreb, Sarajevo, Temisvar…), do gradova u Srbiji i okolini, turističkih centara ( Zlatibor, Kopaonik, Divcibare, Balaton…) i banja ( Vrnjačka, Soko, Moraholom, Kanjiža…). Transfer putnika obavljamo po sistemu “od vrata do vrata” i svaki polazak prilagodjavamo Vašim potrebama.

Naš vozni park čine putniški automobile više klase (Mercedes E klasa, VW Passat B6, Škoda Superb…) i sva vozila su opremljena dvozonskim klima uredjajima i MP3 plejerima koji će Vašu vožnju učiniti prijatnijom.

Naši vozači se služe engleskim, nemačkim i madjarskim jezikom koji će olakšati komunikaciju sa Vašim gostima iz inostranstva.

Godine rada i milioni kilometara koji su iza nas naučili su nas šta je potrebno našim strankama, a to su:

-Povoljna cena

-Sigurna vožnja

-Udobna i kvalitetna vozila

-Diskretni i ljubazni vozači

-Preciznost i tačnost

Više detalja o nama kao i cenovnik prevoza možete pronaći na našoj internet stranici: www.nsprevozputnika.com ili pozivom na broj telefona +381(0)65/8223-552

Sa nama možete i “do na kraj sveta” samo ako se tamo može stići na četiri točka!!!