Cargo AS

Adresa: Predraga Vasica 17 b

Grad: Beograd

Cargo AS nudi usluge prevoza robe kamionom, kombi vozilima i prevoz šleperom. U ponudi su savremeni kamioni odličnih voznih karakteristika sa velikim tovarnim prostorom. Nosivost ovih teretnih vozila zadovoljava sve potrebe za kamionski prevoz robe u Beogradu i Srbiji.

Velika kubikaža tovarnog dela zajedno sa utovarnom rampom je idealna kombinacija za selidbe velikih prostora sa većom količinom selidbenih stvari ili kabaste komade nameštaja. Kombinacijom dva kamiona za selidbe dobijate gotovo 100 m³ tovarnog prostora.

Usluga prevoza robe kamionom koju pružamo je zaokružena upotpunosti jer njima upravljaju iskusni, dugogodišnji profesionalni vozači.

Vozni park je stacioniran u Luci Beograd tako da uvek možemo da Vam izađemo u susret sa uslugom špedicije i prevoza na jednom mestu čime značajno možete da uštedite vreme i troškove.

Takođe, odlično poznavanje saobraćaja od strane naših vozača omogućava brz kamionski prevoz na bilo koju lokaciju u Beogradu ili za prevoz u bilo koje mesto u Srbiji.

Nosivost kamiona u ponudi se kreće od 2 tone do kamiona sa poluprikolicom koja može da utovari 24 tone robe. Svi kamioni poseduju utovarnu rampu.

Pogledajte našu ponudu kamiona za prevoz robe i selidbe.