Kombi i kamionski prevoz robe, selidbe

Agencija br.001

Adresa: Kestenova 11

Grad: Beograd

  • +381 64 480 50 13

Kombi prevoz, selidbe Beograd, dostava robe i stvari na teritoriji cele Srbije, prevoz u inostranstvo, kod uvoza i izvoza robe preko naše špedicije i usluga carinjenja, smeštaj u javno carinsko skladište odnosno magacinski prostor.

Kombi prevoz, Beograd, inostranstvo

kombi prevozZa kombi prevoz Beograd u ponudi je nekoliko tipova kombi vozila maksimalnih dimenzija tovarnog prostora. Takođe, kombi prevoz u inostranstvo obavljamo prema svim gradovima EU prema zahtevu klijenta a najčešći kombi prevoz je na relacijama: Beograd – Beč, Beograd – Cirih, Beograd – Pariz, Beograd – Frankfurt, Beograd – Budmipešta.

Kombi vozila su redovno održavana i spremna za prevoz u inostranstvo u svakom momentu posle završene dokumentacije koja prati robu u međunarodnom drumskom saobraćaju.

Selidbe u inostranstvo

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu obavljamo selidbe u inostranstvo sa iskusnim profesionalnim radnicima po principu “od vrata do vrata”. Sve poslove oko dokumentacije koje je potrebno obaviti prema carinskim organima omogućavamo da se završe na jednom mestu preko špedicije u Luci Beograd koja je naš proveren poslovni partner.

Za sve selidbe klijent može da odabere kompletnu profesionalnu uslugu po sistemu “ključ u ruke” ili neke od varijanti:

  • selidbe bez radnika odnosno angažovanja radne snage,
  • selidbe sa radnicima ali bez pakovanja pokućstva.

Za uslugu prevoza robe i selidbe je uvek bitno odabrati proverenog iskusnog prevoznika a mi možemo da se pohvalimo sa dve decenije iskustva u ovim poslovima a između ostalog nudimo:

  • kombi, kamionski prevoz robe i stvari,
  • selidbe u Beogradu i Srbiji,
  • kombi prevoz i selidbe u inostranstvo,
  • iskusni profesionalni vozači.

Za više informacija pozovite 064 480 50 13 kontakt osoba Dejan Stojiljković ili posetite naš sajt prevoz robe.
kombi prevoz robe