logo kombi prevoz robe kombi011 +381.63.781.782.1 +381.64.199.50.03

povoljne selidbe sa i bez radnika

Povoljne selidbe u Beogradu

Povoljne selidbe kao jedna od varijanti kompletne usluge selidbe koju pružamo je namenjena svima koji žele jeftine selidbe odnosno da troškove preseljenja svedu na najmanju moguću meru.

Mnogi klijenti žele da sami organizuju transportne radnike i spakuju selidbene stvari i u skladu sa tim usluga je formirana prema zahtevima tržišta u vidu iznajmljivanja teretnog vozila (kombi, kamion) sa profesionalnim vozačem a nalazi se na sredini između prevoza robe i stvari i selidbe u pravom smislu te reči. Usluga je dostupna za selidbe u Beogradu i Srbiji.

Ako se odlučite za ovu varijantu povoljne selidbe dovoljno je da u kontaktu sa nama to naglasite kako bi dobili najnižu moguću cenu angažovanja vozila za selidbu.

Povoljne selidbe bez angažovanja radne snage

povoljne selidbe, smanjenje troškova i cena za jeftine selidbeCena povoljne selidbe bez angažovanja radne snage odnosno transportnih radnika za pakovanje i prenošenje selidbenih stvari se formira za svaki slučaj konkretno prema anagažovanom teretnom vozilu i vremenu zadržavanja.

Radi lakšeg razumevanja kako da odredite koja vrsta teretnog vozila vam je potrebna pozovite nas za savet i mišljenje bez obzira da li se odlučite za naše angažovanje. Ovo je veoma važno da bi izbegli nepotrebne troškove pogrešno odabranog vozila ili vremenski loše planiranog zadržavanja. Poslušajte savet pravih profesionalaca kako bi proces preseljenja protekao bez problema.

Na primer: ako imate recimo trosed, dvosed, fotelju i par drugih stvari za prevoz, pozvali ste prijatelje umesto profesionalnih radnika i selidbu obavite za vreme koje bi prevoznik ili agencija za selidbe obavili sa svojim transportnim radnicima, onda ćete imati nižu cenu selidbe.

Međutim, ako vam je organizacija loša kada se prevoznik pojavi u zakazano vreme a vi čekate da vam prijatelji dođu, ili su prijatelji spori, nameštaj nije demontiran, nisu sve stvari spakovane itd... Onda ćete platiti višu cenu selidbe odnosno prevoza iako niste angažovali radnike za selidbu ali ste vozilo i vozača vremenski preterano zadržali. To zadržavanje je slično kao kod taksi prevoza putnika, kada taksistu ostavite da čeka što se naravno plaća.

Ili što jedan kolega koristi u pojašnjenju:

Ja mogu da vam prevezem jedan kauč a mogu da ga vozam i ceo dan ali u tom slučaju cena nije ista iako je u pitanju i dalje samo jedan kauč!

Povoljne selidbe, obezbeđivanje parking prostora

Za varijantu povoljne-jeftine selidbe pročitajte nekoliko saveta koji vam mogu biti od velike koristi u procesu preseljenja pogotovo za selidbe u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji gde su loši prilazi objektu:

  1. olakšajte sebi prenošenje selidbenih stvari obezbeđivanjem parking prostora što bliže ulazu u objekat koji treba preseliti. Možda izgleda kao sporedna stvar ali nije tako. Pored uštede vremena jer ne morate da prelazite desetine metara do vozila za selidbu, uštedećete i fizičku snagu a ona će vam sigurno trebati,
  2. povoljne jeftine selibde, obezbeđivanje parking prostoraAko niste ograničeni vremenom onda birajte da se preseljenje obavi pre podne kada većina odlazi na posao i time je parking prostor slobodniji,
  3. Takođe, u dogovoru sa stanarima posle obaveštenja da imaju razumevanje i strpljenje za tok selidbe, možete postavite kartonske kutije i ograditi prostor za prilaz teretnom vozilu povlačeći recimo lepljivu traku i konopac oko prostora. Vodite računa koliki prostor je potrebno ograditi s obzirom na veličinu vozila koje treba da obavi selidbu što ćete najbolje odrediti u razgovoru sa prevoznikom.

U svakom slučaju, ukoliko se odlučite za povoljne-jeftine selidbe dovoljno je da nas kontaktirate za ugovaranje svih detalja i zakazivanje tačnog vremena planiranog za preseljenje.

OSTALE USLUGE PREVOZA