logo kombi prevoz robe kombi011 +381.64.199.50.03 +381.61.661.84.97

odnošenje nepotrebnih stvari, kombi i kamionski prevoz

Odvoženje nepotrebnih stvari

Posle gotovo svake selidbe bez obzira na prostor koji se preseljava pojavljuje se višak nepotrebnih stvari koje smetaju na novoj lokaciji ili ste odlučili da vam više nisu potrebne. Takve stvari ne možete jednostavno ostaviti pored kontejnera već ih je potrebno prebaciti na najbližu gradsku deponiju.

Kod nas možete dobiti i tu vrstu usluge odnošenja nepotrebnih stvari sa i bez angažovanja radnika. U zavisnosti koliko ima nepotrebnih stvari odnosno da li je u pitanju stari nameštaj, bela tehnika, garderoba, knjige i slično, i načina kako su stvari upakovane (kartonske kutije, demontiran nameštaj, kese, rasuta roba) u ponudi je kombi i kamionski prevoz. Ako su stvari upotrebljive možete ih nekom pokloniti ili ostaviti nama da to uradimo. Uvek postoji neko kome su takve stvari od koristi.

Nepotrebne stvari, renoviranje i promena nameštaja

odnošenje nepotrebnih stvari, privremni smeštaj u magacinski prostorMeđutim, nepotrebne stvari se pojavljuju i nakon renoviranja određenog objekta koje je takođe potrebno odložiti na deponiju. To je slučaj sa ostatkom građevinskog materijala za koji nemate prostor za skladištenje ili vam nije potreban. I kod obnavljanja nameštaja ili kućnih aparata je isti slučaj. Pozovite nas da odredimo vreme odnošenja nepotrebnih stvari, broj radnika potrebnih za taj posao kao i teretno vozilo koje će obaviti prevoz.

U slučajevima kada vam je potreban privremeni smeštaj robe i stvari možemo obezbediti magacinski prostor odnosno skladište na neodređeno vreme po povoljnim uslovima.

Odnošenje nepotrebnih stvari, kombinacija usluga:

  • kombi i kamionski prevoz za nepotrebne stvari,
  • angažovanje radnika,
  • čišćenje prostora,
  • privremeni smeštaj stvari u magacin.

OSTALE USLUGE PREVOZA